DENKPRAAT

Welkom! Mijn naam is Sven Oyntzen. Vanuit mijn ‘tiny studio’ praten mijn gasten en ik vrijuit over de dagelijkse zin en onzin van het mooiste vak van de wereld: MARKETING!

De podcast serie is voor marketeers, ondernemers en creatieven die dagelijks het ‘echte’ werk verrichten.

Hier vindt je verhalen van ‘streetwise’ denkers en aanpakkers.
Wij brengen geen zware kost, wel inspiratie waar jij mee verder kunt. En op je (eigen)wijze manier weer kunt zakendoen, toch?

tot snel,

Sven

 

Heb jezelf een onderwerp dat je wilt bespreken of wil je meer informatie over denkpraat?
Ga dan naar: www.denkpraat.nl

Deze podcast serie is mede mogelijk gemaakt door shomarketingsolutions.com


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /sites/shomarketingsolutions.com/httpdocs/wp-includes/kses.php on line 1686
paul de heer in de podcast denkpraat

E07 | DENKPRAAT | Sven Oyntzen in gesprek met Paul de Heer

Neuromarketing. Wat is dat eigenlijk en wat kun je ermee als marketeer? En, wat moet je er vooral niet mee doen? Ik bespreek mijn vragen met Paul de Heer. Paul is gedrag marketeer en mede-eigenaar van Guideology. De plek voor expertise van toegepaste psychologie, kennisoverdracht, commercie, marketing en communicatie van financiële dienstverlening.

E05 Denkpraat | Ben Mastboom

E05 | DENKPRAAT | Sven Oyntzen in gesprek met Ben Mastboom

Alles begint ergens. Professie vaak met educatie verrijkt met ervaring. Maar wat moet je leren als sales en marketing professional? En hoe denken directies hierover? Ik bespreek mijn vragen met Ben Mastboom is CEO/eigenaar van de Sales Leadership Academy. De plek voor erkende POST HBO sales en marketingopleidingen in Nederland.