Free Kitchen Society

‘Free Kitchen Society’ staat voor een revolutie in horecakleding op het gebied van look & feel en functionaliteit. Geïnspireerd door het beroemde schilderij van Delacroix over de Franse revolutie ‘de vrijheid leidt het volk’, benadrukken wij het nieuwe tijdperk van vrijheid, gelijkheid & broederschap van chefs en bedienend personeel.


SHO MS: omni-channel campagne strategie | content productie | pr
Opdrachtgever: Chaud Devant

free kitchen society
Free Kitchen Society

Far away from home

Wie reist voor werk, zoekt voortdurend naar betekenisvolle ontmoetingen en verbinding met nieuwe werelden. Wij geloven dat je het meeste uit je reizen haalt als je kleding mee kan bewegen met je omgeving en de omstandigheden. Dat is de basis onder onze One Suitcase filosofie. Een compacte en complete garderobe voor reizigers met een moderne, dynamische en elegante lifestyle.

SHO MS: campagne concept | (video) productie
Opdrachtgever: Staunton Legend

staunton legend

Groeien door te delen

Een simpele oproep om Nederland te laten groeien in tijden van crisis : houd je hoofd koel en je hart warm. Het idee? Je bestelt twee oranje armbandjes. Eentje draag je zelf, de ander geef je door. Zo ontstaat er een grote beweging van mensen die elkaar een helpende hand reiken en steun je een door jou gekozen goed doel.
Samen bouwen we bandje voor bandje aan een warmere samenleving. Voor jou, voor hem, voor haar, voor mij. Laat zien dat je helpt en geef het door!

SHO MS: strategie | (video) productie
Opdrachtgever: Allard Droste

groeiendoortedelen

Elements of drum

Je sluit je ogen. Je luistert, voelt en begint te spelen. Je hoort alleen het slagwerk. Het maakt niet meer uit waar je bent, want je speelt wat je voelt. Het slagwerk neemt je mee op reis.

SHO MS: Campagne concept | (video) productie
Opdrachtgever: Spijkerdrums