MARKETING INSPIRATIE NODIG?

Misschien heb je weleens gedacht…ik ga het helemaal anders doen. Of, je hebt gewoon een beetje inspiratie nodig om ook vandaag weer je marketingafdeling en je bedrijf optimaal te laten draaien. Bekijk of beluister dan hier onze ‘licht verteerbare’ podcasts en video’s.

PODCAST SERIE
#ONGEWOON ZAKENDOEN

Het is tijd om zaken anders te doen. Daarom ‘ongewoon zakendoen’, de inspiratie podcast voor marketeers en ondernemers. Dit is de plek waar zin en onzin bij elkaar komt bedoeld om jou te inspireren. Maar vergeet niet om altijd je eigen mening te vormen;) Ik wens je veel luisterplezier en ik wens je zoals altijd de allerbeste klanten toe.

PODCAST SERIE
#DENKPRAAT

Vanuit mijn ‘tiny studio’ praten mijn gasten en ik vrijuit over de dagelijkse zin en onzin van het mooiste vak van de wereld: MARKETING! De podcast serie DENKPRAAT is het broodnodige vervolg van #ongewoon zakendoen. Deze podcast serie is voor marketeers, ondernemers en creatieven die dagelijks het ‘echte’ werk verrichten. Hier vindt je verhalen van ‘streetwise’ denkers en aanpakkers. Wij brengen geen zware kost, wel inspiratie waar jij mee verder kunt. En op je eigen(-wijze) manier weer kunt zakendoen, toch?