DENKPRAAT

de andere marketing podcast

met Sven Oyntzen

Recente afleveringen

Wat is #DENKPRAAT?

Vanuit mijn ‘tiny studio’ praten mijn gasten en ik vrijuit over de dagelijkse zin en onzin van het mooiste vak van de wereld: MARKETING! De podcast serie DENKPRAAT is het broodnodige vervolg van #ongewoon zakendoen. Deze podcast serie is voor marketeers, ondernemers en creatieven die dagelijks het ‘echte’ werk verrichten. Hier vindt je verhalen van ‘streetwise’ denkers en aanpakkers. Wij brengen geen zware kost, wel inspiratie waar jij mee verder kunt. En op je eigen(-wijze) manier weer kunt zakendoen, toch? 

DRUK ME...

podcast denkpraat met Sven Oyntzen

My Works

Over Sven Oyntzen

Sven Oyntzen is in 1971 geboren in de Duitse studentenplaats Freiburg im Breisgau. Op zijn 18e verkoos hij de verte…althans hij kwam tot ons kikkerlandje en studeerde kunst en later marketing. Hij heeft zijn expertise ingezet voor iconische merken, goede doelen en kleine startups. Zijn sterke kant? Creative marketing strategieën ontwikkelen en bedrijven inspireren de volgende level te halen.  Nu is hij al 25 jaar actief in het vak en wordt het tijd om zijn ervaring, up’s en downs met jou te delen. Zodat jij zaken kunt doen zoals jij dit wilt. Dit doet hij via de podcast series #ongewoonzakendoen en #denkpraat.

BRAND ALARM LIJST

Elke aflevering hoor je de PURPLE COW BEL afgaan. Dat is het moment dat mijn gasten telkens weer één toevoegen en (helaas) één eruit knikkeren.

Onze eervolle lijst met afvallers:

Koning Toto, Pixel7 , Giro 555, VW, Samsung, Vanmoof, Calve, PolishPoint, The lost class

WAT ZEG JIJ?

Niets leukers dan zelf een vraag stellen.
Helemaal leuk als-ie dan ook nog voorbij komt in de podcast.

Spreek je vraag in op WhatsApp (06 421 245 39) en wie weet hoor je jezelf
terug tijdens de podcasts.